Ex Libris Dotore Nerone Santagiuliana / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1972)
Siedząca naga kobieta, u góry napis: Ex Libris Dotore Nerone Santagiuliana, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.