Ex Libris Dotore Nerone Santagiuliana - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Santagiuliana, Nerone (1972)
Siedząca naga kobieta, u góry napis: Ex Libris Dotore Nerone Santagiuliana, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.