Ex Libris Niezależnej Książki Polskiej / Henryk Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1985)
Trzymana przez dwa lwy owalna tarcza z perełkowym obramowaniem, pośrodku litera S przepleciona przez kotwicę. Napis w otoku: Ex Libris Niezależnej Książki Polskiej. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty, nr odbitki II 45/100 i data.