Ex Libris Niezależnej Książki Polskiej - Feilhauer, Henryk (1942-1999). ([Miejsce nieznane], 1985)
Trzymana przez dwa lwy owalna tarcza z perełkowym obramowaniem, pośrodku litera S przepleciona przez kotwicę. Napis w otoku: Ex Libris Niezależnej Książki Polskiej. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty, nr odbitki II 45/100 i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.