Eurypides - Helena - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1973)
Program teatralny premiery 3.03.1973 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Ryszard Gardo.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.