E. L. G. M. : Grzegorzowi / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (2022)
Dwa splecione ze sobą ogonami smoki, po środku napis: Grzegorzowi, u góry: E. L. G. M. Sygantura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.