E. L. G. M. : Grzegorzowi - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Matuszak, Grzegorz (1941-2022) ([Miejsce nieznane], 2022)
Dwa splecione ze sobą ogonami smoki, po środku napis: Grzegorzowi, u góry: E. L. G. M. Sygantura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.