[Afisz. Incipit] W dniach od 9 do 16 stycznia 1956 roku obchodzimy ... Tydzień Przyjaźni polsko-czechosłowackiej ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o akademii 14.01.1956 r. w Domu Kultury.