Ex Libris Ks. Władysława Witolda Lewickiego / KW. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1947)
Żaglowiec na wzburzonym morzu, w lewym górnym rogu sygnatura autora i data, niżej na tle labrów z akantu herb "Rogala" pod nim napis: Ex Libris Ks. Władysława Witolda Lewickiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty: KW.