Czekamy na ciebie - Neugebauer, Jacek (1934-2021).; Centrala Wynajmu Filmów (Warszawa). ([Warszawa] : CWF, 1973)
Plakat filmowy przedstawia gitarę z tęczą i sercami.
Nazwisko autora w lewym dolnym narożu: J. Neugebauer.
Na plakacie dodatkowe informacje: film radziecki; reżyseria: Rawil Batyrow; w rolach głównych: Atabek Ganijew. Aleksander Lenkow, Marina Niejolówa, Natalia Zorina.
Keywords: Druki ulotne -- 1945-1970.