[Afisz. Incipit:] Uwaga!!! W dniu 18-tym lipca 1949 r. o godzinie 16.30 [...] odbędzie się przejęcie sztafety Gdynia-Warszawa. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o sztafecie i uroczystościach.