[Afisz. Incipit:] Turniej miast w zapasach Łódź - Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o zawodach 04.04.1954 r. w Hali sportowej we Wrzeszczu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Zapasy (sport); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne