Johann Wolfgang von Goethe - Faust / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.06.2021 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Radosław Stępień, scenografia: Paweł Paciorek.