Niezwykłe kapłańskie ścieżki w czasach komunizmu - Lekavý, Stanislav (1930-2020). (2010)
Niespełnione powołanie. Tajne święcenia. Czekam i służę Kościołowi.
Tytuł nagłówkowy.
Tłumaczenie z języka czeskiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Katolicyzm; Kapłaństwo; Duchowieństwo katolickie; Czechosłowacja; Artykuł z pracy zbiorowej