Ex Libris H. Holzhey 1910 : Noli Me Tangere / Holzhey. - Holzhey, Hermann (1878-1935) ([wydawca nieznany], 1910)
W obramowaniu głowa tygrysa, niżej napis: Noli Me Tangere, pod obramowaniem napis: Ex Libris H. Holzhey 1910. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.