Ex Libris H. Holzhey 1910 : Noli Me Tangere - Holzhey, Hermann (1878-1935). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1910)
W obramowaniu głowa tygrysa, niżej napis: Noli Me Tangere, pod obramowaniem napis: Ex Libris H. Holzhey 1910. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.