Ex Libris Elżbiety Prościewicz Motyl / [Bohdan Rutkowiak]. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2003)
Nad stylizowaną panoramą Gdańska lata wielki motyl i małe motylki, z boku napis: Motyl. U dołu napis: Ex Libris Elżbiety Prościewicz.