Kauft Kohlen im Sommer / A. Eibisch. (s.n., 1924)
Druk zachęcający do kupowania węgla na zimę latem firmy A. Eibisch znajdującej się przed II w.ś. w Danzig-Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Hauptstr. 60-61 (Grunwaldzka).