Untergang oder Rettung des Deutschtums In Polen? - Deutsche Schulverein (Berlin : [s.n.], 1932)
Druk niem. org. nacjonalistycznej walczącej o zachowanie niemieckości wśród Niemców na ziemiach pol.
Keywords: Deutsche Schulverein -- druki ulotne; Niemcy (naród) -- za granicą -- 1900-1945.; Mniejszości -- Polska -- 1900-1945.