Komunikacja w rodzinie na podstawie serialu "Rodzinka.pl" (analiza zwrotów adresatywnych) / Maria Krauz. - Krauz, Maria
Zawartość: formuły pronominalne - relacja na ty, nominalne formuły adresatywne, wyzwiska, czyli etykieta negatywna.