Ex Libris J. Fortuyn Droogleever [E. Musch]. - Musch, Evert (1918-2007) (s.n., 1941)
Przedstawia wyciągniętą dłoń, za nią czaszkę i szkielet dłoni. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: J. Fortuyn Droogleever.