Ex Libris J. Fortuyn Droogleever - Musch, Evert (1918-2007).; Fortuyn Droogleever, J. ([S. l. : s.n., 1941)
Przedstawia wyciągniętą dłoń, za nią czaszkę i szkielet dłoni. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: J. Fortuyn Droogleever.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., datą i techniką graf.