[Zdjęcie grupowe seminarzystów Gdańskiego Seminarium Duchownego z kardynałem Stefanem Wyszyńskim] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdańsk, 1959)
Przedstawia zdjęcie grupowe kleryków i wykładowców Gdańskiego Seminarium Duchownego z kardynałem Stefanem Wyszyńskim 1959 roku.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańskie Seminarium Duchowne -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk