[Afisz. Incipit] Związek Zaw. Robotników i Pracowników Przemysłu Budowlanego ... urządza ... wielki doroczny bal gałganiarzy. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w restauracji Tivoli 11.01.1947 r.