[Afisz. Incipit] Związek Zaw. Robotników i Pracowników Przemysłu Budowlanego ... urządza ... wielki doroczny bal gałganiarzy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w restauracji Tivoli 11.01.1947 r.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.