[Afisz. Incipit] Chcesz być idelaną żoną? Wojewódzki Zakład Szkolenia w Gdańsku organizuje kurs gotowania-pieczenia ... (Wrzeszcz : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o kursach.
Keywords: Kobiety -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne