Załoga "Gedani" na przyjęciu u wojewody gdańskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia załogę jachtu Gedania na przyjęciu u wojewody gdańskiego Henryka Śliwowskiego, na zdjęciu wojwoda i I sekretarz KW Tadusz Fiszbach, 29 grudnia 1976 r.