[Afisz. Incipit] XIX Festiwal Sztuk Plastycznych Sopot 1966. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz Festiwalu Sztuk Plastycznych w Sopocie, lipiec-sierpień 1966.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.