Musicie być mocni drodzy bracia i siostry mocą wiary, nadzei i miłości : Jan Paweł II. ([wydawca nieznany], 1988)
Plakat. Cytat Jana Pawła II wokół symbolicznej Polski na czarnym tle. Całość tworzy rysy Matki Boskiej Częstochowskiej.