[Afisz teatralny. Incipit] Sztuka w 3 aktach (4 odsłonach) Karoliny Beylin Prof. Borek / Teatr Miejski w Słupsku. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawił 20.10.1946 r. Teatr Miejski w Słupsku. Reżyseria Nina Burska, dekoracje Stanisław Kołodziejski.