[Afisz teatralny. Incipit] Sztuka w 3 aktach (4 odsłonach) Karoliny Beylin Prof. Borek - Teatr Miejski (Słupsk). (Słupsk : Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawił 20.10.1946 r. Teatr Miejski w Słupsku. Reżyseria Nina Burska, dekoracje Stanisław Kołodziejski.
Keywords: Teatr Miejski (Słupsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.