Otyłość - Woynarowska, Barbara (2010)
Problemy dzieci z otyłością, sytuacja szkolna dzieci z otyłością, wspieranie rozwoju i leczenia uczniów z otyłością.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 192-193.