Telegram! Toruń - Malbork. (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o występach artystycznych na zakończenie Tygodnia Ziem Zachodnich 17.05.1959 r. na Zamku w Malborku.
Keywords: Zamek (Malbork, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne