[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski przy Szkole Podstawowej Nr 15 w Gdańsku-Wrzeszczu urządza ... wielką zabawę taneczną. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sali Cyganeria 08.05.1949 r.