[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski przy Szkole Podstawowej Nr 15 w Gdańsku-Wrzeszczu urządza ... wielką zabawę taneczną. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sali Cyganeria 08.05.1949 r.
Keywords: Druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne