Ex Libris J. Joyeux - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Joyeux, Jeanne ([S. l.], 1961)
Przedstawia ważkę unoszącą się nad nenufarem, z lewej strony napis: J. Joyeux, u dołu Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.