Heino Kaljuste Raamat - Kaljo, Richard (1914-1978).; Kaljuste, Heino (1925-1989). (1966)
Przedstawia mężczyznę dyrygującego, napis: Heino Kaljuste Raamat.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według podanej bibliografii.
Strona , 07.09.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 1945-1970.