[Afisz. Incipit] Obwieszczenie na podstawie ... o planowanym zagospodarowaniu przestrzennym kraju ... - Zakrzewski, Henryk (1897-?). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o planach zagospodarowania przestrzennego Chyloni, Demptowa, Cisowej i Obłuża, 11.01.1950.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Chylonia (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Obłuże (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.