[Afisz. Incipit] Hufiec Harcerzy Gdańsk-Śródmieście zaprasza na Wielką Zabawę Karnawałową ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie, która odbyła się 5.02.1949 r. w salach stołówki Bratniej Pomocy Studentów Akademii Lekarskiej w Gdańsku ul. Rokossowskiego 43 (dawna restauracja "Tivoli").
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.