[Afisz teatralny. Incipit] Czerwony Kapturek Barwna opowieść ze śpiewami i tańcami w 3-ch aktach wg. Benedykta Hertza ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Miejsce spektaklu: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41.