[Afisz teatralny. Incipit] Czerwony Kapturek Barwna opowieść ze śpiewami i tańcami w 3-ch aktach wg. Benedykta Hertza ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Miejsce spektaklu: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41.
Keywords: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego (Sopot) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.