Koniec roku szkolnego 69-ego w szkole im. Emili Plater / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia koniec roku szkolnego w szkole podstawowej numer 50 imienia Emili Plater w Gdansku, 1969 rok.