[Afisz. Incipit] Dnia 19 kwietnia 1947 R. W sali "Zarzadu Miejskiego" ... Miejska Zawod. Straz Pozarna m. Elblaga urzadza Pierwsza Wiosenna Zabawe Taneczna ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z udziałem zespołu "Wicher".