[Afisz. Incipit] Dnia 19 kwietnia 1947 R. W sali "Zarzadu Miejskiego" ... Miejska Zawod. Straz Pozarna m. Elblaga urzadza Pierwsza Wiosenna Zabawe Taneczna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z udziałem zespołu "Wicher".
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.