Gdańsk - Kościół P. Marii - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1958)
Przedstawia sylwetkę kościoła mariackiego w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.