Bombki choinkowe produkują w Gedani / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia produkcję bombek choinkowych w Spółdzielni Pracy "Gedania" w Gdańsku, 12. 11. 1979 r.