Bezdomne nazwy : rozważania onomastyczne na przykładzie losów nazw miejscowych północnych terenów Warszawy spisanych przez Henryka Friedricha w 1933 roku / Elżbieta Wierzbicka-Piotrowska. - Wierzbicka-Piotrowska, Elżbieta
Słowa kluczowe: nazwy własne, toponimy, Północna Warszawa.