[Afisz teatralny] Wesele : Dramat w 3 aktach Stanisława Wyspiańskiego / Teatr Miejski "Wybrzeże" w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 12.06.1948 r. i dni następnych. Inscenizacja i reżyseria: Iwo Gall.