[Afisz teatralny] Wesele : Dramat w 3 aktach Stanisława Wyspiańskiego - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 12.06.1948 r. i dni następnych. Inscenizacja i reżyseria: Iwo Gall.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.