Dziecko - filozof, dziecko - poeta : korczakowskie inspiracje / Maria Szczepska-Pustkowska. - Szczepska-Pustkowska, Maria
Zakres i treść: dziecko - filozof, dziecko - poeta, dziecięca poezja, dziecięca filozofia.